Σύντομο Βιογραφικό

Τα τελευταία χρόνια, όπως θα γνωρίζετε, υπάρχει ραγδαία αύξηση των επιπέδων της παχυσαρκίας με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Οι παθολογικές και οι ψυχολογικές συνέπειες της εν λόγω κατάστασης είναι αρκετά σοβαρές, καθώς επηρεάζεται η σωματική αλλά και η ψυχική υγεία του πληθυσμού. Βασικός στόχος της Επιστήμης της Διατροφής είναι η πρόληψη. Η πρόληψη όμως έρχεται μέσα από τη σωστή και έγκυρη παροχή συμβουλών διατροφής.

Μέσα από τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ, απ’ όπου αποφοίτησα το Φεβρουάριο του 2010 με τον τίτλο του «Πτυχιούχου Διατροφολόγου – Διαιτολόγου», συγκέντρωσα τις γνώσεις που χρειάζονται για την επιστημονική αντιμετώπιση του θέματος. Πιστεύω ότι η υγιεινή διατροφή δεν πρέπει να είναι μια έκτακτη κατάσταση, αλλά τρόπος ζωής.

Συγκεντρώνοντας συνεχώς γνώσεις μέσα από συνέδρια, διαλέξεις, ημερίδες, βιβλία αλλά και από την καθημερινή πρακτική, αρθρογραφώντας παράλληλα κάθε εβδομάδα για θέματα διατροφής, φροντίζω να εξελίσσω και να εξειδικεύω τις γνώσεις μου σχετικά με τη διατροφή. Αλλάζοντας τον τρόπο διατροφής σας, αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας και βρίσκετε το δρόμο για την απόκτηση και τη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους. Πάντα με τη σωστή καθοδήγηση!

+

αλλάξτε τρόπο ζωής...

+

βάλτε πρόγραμμα

+

βάλτε την άσκηση στην ζωή σας

+

αγαπήστε τον ευατό σας

Αλλάξτε τρόπο
Διατροφής Ζωής

Ένα πρόγραμμα διατροφής είναι κάτι παραπάνω από υγιεινές επιλογές γευμάτων – Είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Συχνά παραβλέπουμε τους διαφορετικούς παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα βάρους. Ως αποτέλεσμα βιαζόμαστε να καταλήξουμε σε λύσεις που εγγυώνται γρήγορα αποτελέσματα θέτοντας σε κίνδυνο της υγεία μας .

WE

Συστηματικός έλεγχος και παρακολούθηση.

care

Ρεαλιστικοί και επιτεύξιμοι στόχοι.

about

Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής.

you!

Εγγυημένο αποτέλεσμα που θα διατηρήσετε μακρόχρονα.